Dorpsstraat 13
rOterleek
Noord-Holland
1842 GS
NL
30 beoordelingen
  • chalets
    prijs op aanvraag

Chalets kopen of huren bij Stekelbos

Een chalet is een klein huisje om vakantie in te vieren, wat lijkt op een stacaravan. De huisjes zijn vaak gezellig en sfeervol, en geven iedereen direct een gevoel van vakantie. Veel campings en vakantieparken hebben dergelijke huisjes op hun terrein staan, en er zijn er veel beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Chalets, ideaal voor een prachtige vakantie!

Chalets zijn een ideale manier om je vakantie door te brengen. Geen vervelende ongemakken, kou of een gebrek aan privacy: u heeft uw eigen kleine versie van een huis. Er is een woonkamer aanwezig, waar u en uw familie samen kunnen genieten van een spelletje of een film, maar ook een keuken, zodat u lekker zelf kunt bepalen wat u eet. Ook aanwezig is uw eigen badkamer en toilet, zodat ook sanitaire voorzieningen in de buurt zijn. Er zijn vaak meerdere slaapkamers, zodat u tijdens uw vakantie heerlijk kunt slapen zonder gestoord te worden. U kunt optimaal genieten en tot rust komen.

Stekelbos, de specialist voor uw chalet!

De nummer één website op het gebied van chalets is de website van het Stekelbos caravans, te vinden op Stekelbos.nl. Stekelbos is een verzamelplaats voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders van chalets, stacaravans en tourcaravans. Bovendien heeft de site een breed aanbod in vrije kavels over heel Nederland, zodat u de plaats waar u vakantie wilt vieren helemaal zelf uit kunt kiezen. Stekelbos biedt ook de mogelijkheid om uw huisje naar dit kavel toe te brengen, zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Bent u op zoek naar een heerlijke manier om uw vakantie door te brengen, of uw eigen plaats wilt waar u, bijvoorbeeld in het weekend, helemaal tot rust kan komen? Stekelbos.nl is dé plek om te beginnen!

Oorsprong chalets

Chaletten werden oorspronkelijk gebouwd als kleine, houten huisjes, die gebouwd werden in de Alpen. Omdat de huisjes vooral in Frankrijk en Zwitserland stonden, hebben ze een Franse naam. Vroeger werden ze gebouwd als hutten voor herders. Later werden er echter ook grotere versies van de huisjes gebouwd, die gebruikt werden om hele gezinnen in te huisvesten. Dit laatste is nog steeds waar de huisjes voor gebruikt worden. Gezinnen zitten er nu echter vaak om hun vakantie te vieren, of in het weekend weg te zijn van de drukke stad. Het materiaal waarvan de huisjes werden gemaakt, hout, is tegenwoordig ingewisseld voor andere materialen. Dit heeft te maken met veiligheid en isolatie, maar het geeft ook de mogelijkheid het huisje te verplaatsen.

Stekelbos ook voor bestaande houders chalet

Uiteraard geldt het aanbod in vrije kavels en het transport ook voor mensen die al in het bezit zijn van een chalet of een stacaravan. Ook eigenaars van caravans, campers of boten moeten Stekelbos.nl zeker eens bezoeken. De site biedt namelijk ook mogelijkheden tot stalling hiervan.

Stekelbos caravans. is te vinden in Oterleek, Noord-Holland, en Heereveen, Friesland. Bent u geïnteresseerd in chaletten of stacaravans, bent u altijd welkom om langs te komen.

 

Bekijk hier het aanbod chalets

EuropaEuropa
AMS ChaletsAMS Chalets
Stebo ChaletsStebo Chalets
DuntepDuntep
HollandiaHollandia
ArcaboArcabo
HBT ChaletbouwHBT Chaletbouw
ToplineTopline
UltimateUltimate
WillerbyWillerby
SunseekerSunseeker
BK Bluebird BK Bluebird
AtlasAtlas
XHC ChaletsXHC Chalets