Dorpsstraat 13
rOterleek
Noord-Holland
1842 GS
NL
30 beoordelingen

Aan het strand of in het land

Een gloednieuw model in de lijn van Arcabo is de Florida. Voorzien van een opvallend moderne look, design zelfs! Zeer trendy ontworpen voor de veeleisende recreant. Neem de ongelijkzijde daken, een blikvanger van niveau die de Florida een ongekend eigen uiterlijk meegeeft. Ideaal voor plaatsing aan bijvoorbeeld de kust, of een andere favoriete stek van u.
Heeft u wensen als het aankomt op kleuren? Er is héél veel mogelijk, en de Florida is zelfs uitvoerbaar in twee kleuren. Uiteraard in de combinatie die u zelf ’t mooist vindt.  Over de buitenkant gesproken: de buitenbekleding is bijzonder smaakvol uitgevoerd in naturel ogend Canaxel met potdeksel uitvoering, onderhoudsvrij én fraai. 
Mocht u de Florida inderdaad aan de kust plaatsen, dan hebben wind, water en zout geen verwerende invloed op de buitenbekleding. Ook excelleert de Florida door haar luxe. Zo is het voorzien van een apart toilet en heeft u alle ruime in een U-vormige keuken. Aan het strand of in het land? De Florida is mooi van buiten en magnifiek van binnen…

Kijk voor meer foto's op www.arcabo.nl

Florida
EuropaEuropa
AMS ChaletsAMS Chalets
Stebo ChaletsStebo Chalets
DuntepDuntep
HollandiaHollandia
ArcaboArcabo
HBT ChaletbouwHBT Chaletbouw
ToplineTopline
UltimateUltimate
WillerbyWillerby
SunseekerSunseeker
BK Bluebird BK Bluebird
AtlasAtlas
XHC ChaletsXHC Chalets