Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Meer over ons
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Merken

Benieuwd naar onze merken? Bekijk het overzicht.

Onze merken
Kavels

Op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Bekijk het aanbod.

Bekijk staanplaatsen
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DE
naar kaveloverzicht
Direct advies?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl

Camping de Wijde blick (Noorwijkerhout)

Schulpweg 60
2211 XM Noordwijkerhout
Zuid-Holland
Camping de Wijde blick (Noorwijkerhout)

Over Wijde Blick

Verblijven in het hart van de bollenstreek

Bungalow- en Caravanpark 'De Wijde Blick' te Noordwijkerhout, het hart van de Hollandse kust en van de Bollenstreek. Vanuit hier bevindt i zich binnen een half uur tot 1,5 uur van de grote steden in Zuid Holland; Leiden, Den Haag, Rotterdam en van Noord Holland; Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

De Wijde Blick is een echt gezellig familiepark en geheel hond- en autovrij. Elke bungalow krijgt 1 parkeerplaats toegewezen in de buurt van de geboekte bungalow. Meerdere auto's en bezoek kunnen op de bezoekers parkeerplaats parkeren meteen rechts van de entree. Op het terrein is een wasserette en een informatie/ post ruimte. De kinderen kunnen hun gang gaan in de ruime speelweide, in de zandbak (voor de kleintjes) of speeltuin.

Bruisend hart

Noordwijkerhout is het 'bruisende Hart van de Bollenstreek' en er is dus ook in deze prachtige omgeving een heleboel te beleven. Bungalow - en caravanpark De Wijde Blick is gelegen in Noordwijkerhout en is dus de ideale locatie voor een vakantie in de Bollenstreek bij Noordwijk en Noordwijkerhout.Tijdens de zomerperiode worden er diverse leuke evenementen georganiseerd.

De Omgeving van Noordwijk leent zich perfect voor een strandvakantie. Ook biedt het centrum van Noordwijk en Noordwijk-Binnen vele mogelijkheden voor jong en oud. Bezoek de oude dorpskern of ervaar het uitgaans leven en de gezellige restaurants o.a. direct op het strand of boulevard. Tijdens de zomer periode zijn er wekelijks toeristen markten en braderieën. Zoekt u een bungalow of een kavel voor uw (sta) caravan of een kampeerplaats in de buurt van Noordwijk, dan is Bungalow - en Caravanpark De Wijde Blick de ideale uitvalsbasis!

 

 

meer lezen over Camping de Wijde blick (Noorwijkerhout)
Andere locaties
Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl