Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar kaveloverzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Camping 't Rheezerwold (Harderberg)

Larixweg 7
7796 HT Hardenberg
Overijssel
Camping 't Rheezerwold (Harderberg)

In de groene rust van het Overijssels Vechtdal, aan de rand van uitgestrekte bossen en op nog geen 4 kilometer van hartje Hardenberg, ligt ’t Rheezerwold: een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark met volop faciliteiten en vertier, volledig afgestemd op uw wensen omtrent kwaliteit, speelplezier en comfort. Hier kunt u het ultieme vakantiegevoel ervaren.

Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg is een echt familiebedrijf. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en service staan voorop. De ANWB heeft ons dit jaar wederom een waardering van 5 sterren – Top Camping 2018 – gegeven.

Vakantie is pas echt pure ontspanning als je zelf lekker kunt luieren, lezen of internetten terwijl je kinderen zich al zwemmend en spelend optimaal vermaken op de camping. In de vakantieperiodes staat er voor u en uw gezin een enthousiast animatieteam klaar. Onze campingknuffel ‘’Wollie’’ de eekhoorn is ’s avonds regelmatig aanwezig bij het theater.

De luxe op het park wordt geaccentueerd door een prachtige overdekt zwembad met daarin een Finse sauna en infrarood sauna in een sfeervolle relaxruimte, een buitenzwembad en twee vrij te gebruiken all-weather tennisbanen.

Op onze camping zijn er ook verschillende mogelijkheden om een lekker hapje te eten. Er is een sfeervol restaurant, een snackbar en een overdekte Plaza waar u iets kunt drinken of eten, van een snelle snack tot een uitgebreidere maaltijd. Op het terras kunt u heerlijk in de middag- of avondzon zitten en genieten van uw spelende kinderen in het naastgelegen speelhuis. Voor broodjes en de vergeten boodschappen kunt u terecht in onze Minishop.

Meer lezen over Camping 't Rheezerwold (Harderberg)
Andere locaties
Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl