Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar blog overzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Chalet laten bouwen? Zo gaan we te werk.

10-01-2022

Stel: je zou een chalet op maat laten bouwen. Hoe ziet jouw droomchalet er dan uit? Kies je voor een moderne of juist klassieke uitstraling? En ga je voor een strak enkel chalet of een multifunctionele hoekchalet? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je daarom benieuwd hoe chaletbouw in zijn werk gaat? Lees snel verder. 

Bij Stekelbos zijn we al meer dan 20 jaar thuis in chaletbouw. Onder de naam AMS Chaletbouw realiseren wij chalets uit onze eigen fabriek. Hoe? Met een team van vakmensen dat jouw wensen maar al te graag tot leven brengt. Van ontwerp tot oplevering volgen wij deze stappen: 

1. Jouw ideale chalet op maat

Waar moet jouw droomchalet aan voldoen? Tijdens een kennismaking bepaal jij de kleur, indeling en het materiaal van jouw toekomstige chalet. Je kunt kiezen uit verschillende basismodellen. Vervolgens breid je het interieur uit met een keuken en sanitaire voorzieningen. 

2. Een tipje van de sluier

Na de kennismaking werken wij jouw wensen uit tot een concreet voorstel. Elk chalet is een stukje maatwerk. Daardoor werken wij niet met vaste tarieven. Benieuwd hoe jouw chalet eruit komt te zien? Wij sturen je in deze fase ook het ontwerp toe. Is alles naar wens? Dan kan de bouw van jouw chalet op maat beginnen. 

3. Aan de slag met jouw droomchalet

Hier heb je al die tijd op gewacht: de realisatie van jouw droomchalet! Onze vakmensen staan in ieder geval te springen om aan de slag te gaan. Tijdens de bouw kun je rekenen op korte lijnen met ons bouwteam. Benieuwd hoe het ervoor staat? Kom gerust bij ons langs. 

4. Transport naar elke gewenste locatie

Na de bouw is jouw chalet op maat klaar om naar je toe te komen. We leveren je tweede thuis dan ook af op de afgesproken locatie. Of het nu om een staanplaats op een camping of eigen terrein gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over ons transport

5. Welkom in je tweede thuis

Het genieten kan nu echt beginnen. Wij wensen jou, je familie en vrienden heel veel recreatieplezier in je nieuwe tweede thuis. Is er onverhoopt iets niet in orde? Dan kun je altijd op onze service rekenen. 

Interesse in een chalet op maat? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Je bereikt ons via 072 - 571 0484 of info@stekelbos.nl

Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl