Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos

Mantelzorgwoning

Een zorgwoning die van alle gemakken is voorzien.

Direct advies?
072 - 571 0484

Een luxe en comfortabele mantelzorgwoning voor zorgvrager en zorgverlener.

Verleent u zorg aan uw naaste en wilt u dit dicht bij uw huis blijven doen? Kies dan voor een mantelzorgwoning bij Stekelbos. Wij hebben een ruim aanbod van comfortabele zorgwoningen die wij kunnen aanpassen aan uw individuele zorgwensen. Zowel de grootte als de inrichting van de mantelzorgwoning is in overleg te bepalen.

Unieke mantelzorgwoning op maat leverbaar
Een mantelzorgwoning met voldoende ruimte om te bewegen in de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. En met een badkamer die direct is te benaderen vanuit de slaapkamer. De mantelzorgwoning is geheel naar wens samen te stellen.
 
Bekijk de AMS mantelzorgwoning hier

Van een aangepaste occasion tot een mantelzorgwoning op maat

Elke mantelzorgwoning is voorzien van een eigen ingang, woongedeelte, slaapkamer, sanitair en keuken. Het zijn dan ook volledig zelfstandig te bewonen woningen. Ook kunnen wij een mantelzorgwoning rolstoelvriendelijk bouwen, voor een optimale bewegingsvrijheid. Ook aan de isolatie is gedacht. Want wij houden rekening met dubbele beglazing, centrale verwarming en extra isolatie. Zo kan uw naaste het hele jaar door comfortabel wonen in zijn of haar eigen mantelzorgwoning.

Een prefab mantelzorgwoning neemt u snel in gebruik

Een prefab mantelzorgwoning betekent dat er een complete woning in de fabriek gemaakt wordt en kant-en-klaar geleverd wordt bij u op locatie. En dat is precies wat wij doen. U kiest voor een bestaande (tweedehands) mantelzorgwoning of voor een mantelzorgwoning op maat. In beide gevallen leveren wij deze kant-en-klaar af. U hoeft dan enkel nog de meubels te plaatsen en u kunt de woning in gebruik nemen.

Mantelzorgwoning laten bouwen?

Vanuit de overheid gelden verschillende strikte regels voor (de bouw van) een mantelzorgwoning. Zo mag de woning door maximaal één huishouden van twee personen bewoond worden. En er geldt ook een maximum voor het oppervlakte. Zo mag een mantelzorgwoning maximaal 100m² groot en enkel gelijkvloers zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Met AMS Chaletbouw realiseren wij de perfecte mantelzorgwoning op maat voor u die voldoet aan alle regels. Neem gerust contact met ons op. 

Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl