Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos

Chaletbouw op maat

Direct advies?
072 - 571 0484

Chalet op maat laten bouwen? Onze adviseurs staan voor u klaar

Ook wanneer u ervoor kies om een chalet te laten bouwen staan we bij Stekelbos voor u klaar. We begeleiden het gehele proces van chaletbouw zodat u zeker bent van het gewenste resultaat. Chaletbouw op maat leidt tot een heerlijk chalet, volledig naar uw wensen opgebouwd en ingericht. Onze adviseurs staan voor u klaar!
 

Voordelen chalet laten bouwen:

Groen vinkje Uw droomchalet binnen handbereik

Groen vinkje Zowel interieur als exterieur geheel naar wens

Groen vinkje U bepaalt zelf de indeling en afmetingen

 

Vindt u in het nieuwe aanbod chalets of tweedehands aanbod chalets niet het chalet van uw dromen? Dan is chaletbouw het overwegen waard. Wij adviseren u graag over de beste keuze in materialen, de meest praktische afmetingen voor uw locatie en de trends m.b.t. de inrichting van uw chalet. Natuurlijk verzorgen wij ook het transport en het plaatsen van uw maatwerk chalet. Kortom, een chalet laten bouwen realiseert u via Stekelbos!

 

Gebruiksklaar en duurzaam chalet laten bouwen

Het principe gebruiksklaar is zeker van toepassing op chaletbouw bij Stekelbos. We maken uw chalet in de fabriek compleet gebruiksklaar zodat we deze na transport en plaatsing alleen nog maar aan hoeven te sluiten. Daarnaast houden we rekening met de duurzaamheid van uw chalet én onze omgeving. Bij chaletbouw besteden we graag de nodige aandacht aan isolatie en voorzien we onze chalets van dubbelglas. En we adviseren u te kiezen voor duurzame materialen zodat uw chalet heel lang succesvol dienst doet als tweede huis of vakantiewoning.

Een bezoek brengen aan onze showroom? Inspiratie opdoen voor uw chaletbouw? U bent van harte welkom in Oterleek! Voor meer informatie over chaletbouw kunt u contact opnemen via deze pagina.

Een chalet laten bouwen is bij Stekelbos prima betaalbaar. Neem voor meer informatie contact op via 072 571 0484 of mail naar info@stekelbos.nl.

Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl