Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Meer over ons
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Merken

Benieuwd naar onze merken? Bekijk het overzicht.

Onze merken
Kavels

Op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Bekijk het aanbod.

Bekijk staanplaatsen
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account

Stacaravans

Bij Stekelbos vindt u de (recreatieve) woning waar u naar zoekt.

Direct advies?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl
Kiest u voor een stacaravan? Dan kiest u voor maximale benutting van uw ruimte én vrije tijd.

Volledig tot rust komen in een volledig uitgeruste ruimte. Bij Stekelbos vindt u de stacaravan die aansluit bij uw smaak, gezinssamenstelling en financiële mogelijkheden. Kennismaken met uw tweede thuis? Op ons showterrein in Oterleek (20.000 m²) neemt u een kijkje in stacaravans van diverse merken.

Zoeken
Toon meer
Toon meer
sluiten
Filters
Actueel aanbod
13 resultaten
reset filters
Europa Andes
Object 761925
1000 x 370
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Azure
Object 761924
750 x 310
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Mulberry
Object 760560
1150 x 370
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa De Luxe
Object 760550
900 x 310
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Willow
Object 760549
1150 x 370
6 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Azure
Object 752838
900 x 350
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Andes Special
Object 752796
900 x 370
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Rosewood
Object 751910
1100 x 370
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Europa Idylle
Object 752802
1150 x 370
4 Slaapplaatsen
Nieuw
Toont 12 van 13 resultaten
meer bekijken(1)
Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl
Wilt u een stacaravan kopen? De adviseurs van Stekelbos begeleiden u in uw keuze.

De knoop is doorgehakt; u wilt een stacaravan kopen. Toch doet u dit niet zomaar. Uw tweede thuis moet natuurlijk afgestemd zijn op uw persoonlijk wensen. Weet u niet zeker welk model aansluit bij uw situatie? Wij helpen u een weloverwogen keuze te maken, van oriëntatie tot nazorg.

Ook kunnen wij een staanplaats, het transport en de plaatsing (volledig waterpas) voor u verzorgen. Zo kunt u onbezorgd en sleutelklaar aan uw vakantie beginnen.

Waarom kiezen voor een stacaravan?

Wilt u een gebruiksklare (vakantie)woning zonder poespas? Dan is een stacaravan precies wat u zoekt. Een stacaravan heeft namelijk al raambekleding, vloerbedekking en meubilair. Ook zijn er geen openslaande deuren aanwezig, waardoor de ruimte optimaal wordt benut.

In de afgelopen jaren heeft de markt zich flink ontwikkeld. Waar stacaravans voorheen van aluminium werden gemaakt, zijn er tegenwoordig steeds meer modellen met een kunststof buitenzijde. De indeling van een stacaravan kan variëren van eenvoudig tot zeer exclusief. Of u zich nu thuisvoelt in een landelijk of modern interieur. Komt u langs in onze showroom? Dan kunt u een kijkje nemen in onze verschillende modellen.

Overal ruimte voor uw benodigdheden.

In een kleinere indeling is het belangrijk om de ruimte zoveel mogelijk te benutten. Stacaravans zijn dan ook gebouwd met het oog op zowel comfort als functionaliteit. Bijna overal kunt u uw (vakantie)benodigdheden kwijt. De opbergruimte wordt stijlvol weggewerkt in het interieur, waardoor het haast onzichtbaar lijkt.

Denk aan een hoekbank met onderliggende opbergruimte, een tafelblad dat omhoog geklapt kan worden of een bed met grote lades. Ook de keuken en badkamer zijn vaak uitgerust met verschillende kasten en lades. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot opbergruimte in uw stacaravan? Stel uw vraag aan één van onze adviseurs. Het is tenslotte uw tweede thuis.

Veelgestelde vragen
Waar moet ik op letten bij de aankoop van een chalet?
Het is belangrijk om te weten wat u mooi vindt en welke eisen er gesteld worden door de camping. Voorbeelden van eisen zijn een maximum leeftijd of bijvoorbeeld alleen kunststof chalets. Daarnaast adviseren wij u om eerst verschillende modellen te bekijken. Dan kunt u breed beginnen en tot een goed besluit komen. Op ons showterrein in Oterleek kunt u diverse modellen bekijken.
Kan ik mijn chalet laten ingraven?
Dit kan zeker. Wel adviseren wij om dit in overleg met de camping te doen. Zorg ook voor voldoende ventilatieruimte (1-2 centimeter) zodat de spouw vrij is.
Wie verzorgt de aansluiting van het chalet?
Stekelbos kan dit voor u verzorgen, of een installatiebureau in de buurt. Ook de camping kan u hier in veel gevallen bij helpen. Informeer bij de camping naar de normale gang van zaken.
Wie verzorgt de onderaftimmering van het chalet?
Verschillende partijen kunnen u hierbij helpen, waaronder Stekelbos. Wij kunnen dit voor u verzorgen in hout of kunststof. Zorg wel voor een serviceluik. Zo blijft de onderzijde van het chalet te alle tijde bereikbaar.
Ik wil in de winter gebruikmaken van mijn chalet. Is dat mogelijk?
Dit is zeker mogelijk. U kunt dan het beste thermolint laten monteren. Het lint verwamt (op basis van elektra) automatisch de leidingen als het buiten onder de 5 graden is. In combinatie met een centrale verwarming hoeft u niets meer af te tappen.
Waar moet ik op letten bij de aankoop van een stacaravan?
Uw persoonlijke smaak is het belangrijkste uitgangspunt, samen met de eisen die door de camping gesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een maximum leeftijd van uw stacaravan. Ook adviseren wij om een kijkje te nemen in de diverse modellen. Op ons showterrein in Oterleek (20.000 m2) kunnen wij u alles laten zien.
Wat is het verschil tussen een stacaravan en een chalet?
Een stacaravan heeft een vaste indeling met raambekleding, vloerbedekking en meubilair. Ook zijn er geen openslaande deuren aanwezig, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Bij een chalet is er geen meubilair aanwezig - en zijn er over het algemeen wel openslaande deuren aanwezig. Daardoor biedt een chalet meer keuzevrijheid ten opzichte van een stacaravan.
Ik wil ook in de winter in de woning verblijven. Hoe zit dit qua isolatie?
U kunt tijdens de winter zowel in een stacaravan als chalet verblijven. Toch zijn chalets over het algemeen beter geïsoleerd dan stacaravans. Dit beperkt de stookkosten en vergroot het comfort van uw verblijf. Ook adviseren wij om in dat geval te kiezen voor centrale verwarming.
Ik wil op korte termijn een stacaravan in gebruik nemen. Is dat mogelijk?
Stekelbos heeft een grote voorraad. Daardoor kunnen wij vaak binnen één dag leveren (als deze mogelijkheid er is).
Ik wil mijn stacaravan laten afleveren op mijn verblijfplaats. Is dit mogelijk?
Ja, dat is mogelijk. Stekelbos kan uw tweede woning vervoeren en waterpas plaatsen op een camping of uw privéterrein. Tijdens het vervoer is uw eigendom volledig verzekerd.
Moet ik rekening houden met de ondergrond waarop mijn stacaravan geplaatst wordt?
De ondergrond van de stacaravan hoeft niet waterpas te zijn. Tijdens de aflevering op de camping (of uw eigen terrein) zorgt één van onze monteurs ervoor dat de stacaravan waterpas wordt gesteld.
Ik wil openslaande deuren in mijn vakantiewoning. Wat raden jullie aan?
Stacaravans hebben een vaste indeling, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Echter hebben stacaravans hierdoor vaak één toegangsdeur en geen openslaande deuren. De meeste chalets hebben wel openslaande deuren, omdat u de ruimte zelf kunt inrichten. Eventueel kunt u bij Stekelbos zelfs een chalet op maat laten bouwen.
Ik wil mijn stacaravan/chalet laten afleveren op mijn verblijfplaats. Is dit mogelijk?
Ja, dat is mogelijk. Stekelbos kan uw tweede woning vervoeren en waterpas plaatsen op een camping of uw privéterrein. Tijdens het vervoer is uw eigendom volledig verzekerd.
Ik heb nog geen vrije kavel gevonden. Kunnen jullie mij adviseren?
Ja, dat kan. Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland, en kan u daardoor voorzien van een prachtige staanplaats. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet waterpas plaatsen zodat deze sleutelklaar afgeleverd wordt.
Ik heb nog geen vrije kavel gevonden. Kunnen jullie mij adviseren?
Ja, dat kan. Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland, en kan u daardoor voorzien van een prachtige staanplaats. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet waterpas plaatsen zodat deze sleutelklaar afgeleverd wordt.
Wat zijn de financieringsmogelijkheden voor een aankoop bij Stekelbos?
Wilt u uw stacaravan of chalet in termijnen betalen? Stekelbos denkt graag met u mee. Neem contact met ons op om de financieringsmogelijkheden te bespreken.
Hoe kan ik mijn stacaravan zo lang mogelijk in goede conditie houden?
Het is belangrijk om de dakgoten goed schoon te houden. Daarnaast raden wij aan om de kitranden in de gaten te houden. Vervang de kitranden bij uitdroging - dit verkleint de kans op lekkage aanzienlijk. Wilt u de scharnieren soepel houden? Vet deze dan in met WD40.
Ja, houd mij op de hoogte van het beste aanbod van Stekelbos.
Velden met een * zijn verplicht
Wilt u een chalet op maat laten bouwen?

Stekelbos heeft jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw. Wij begeleiden het gehele proces, van ontwerp tot oplevering.

Importeur en fabrikant

Stekelbos is niet alleen importeur maar ook fabrikant van diverse merken. Onder andere AMS chalets en Duntep-modellen worden door onze vakmensen vervaardigd.

Inkoop caravans en chalets

Wilt u een tourcaravan, stacaravan of chalet verkopen? Stekelbos doet een reëel bod met directe contante betaling. Wij kopen ook grote partijen van campings en parken.

Adviseur in vrije kavels

Bent u op zoek naar een vrije kavel? Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland. Wij adviseren u graag in uw zoektocht.

Showterrein van 20.000 m²

Benieuwd naar het aanbod van Stekelbos? Neem een kijkje in onze stacaravans en chalets op ons showterrein in Oterleek. Ook op afspraak zijn wij geopend.