Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Meer over ons
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Merken

Benieuwd naar onze merken? Bekijk het overzicht.

Onze merken
Kavels

Op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Bekijk het aanbod.

Bekijk staanplaatsen
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account

Tweedehands Stacaravans

Bij Stekelbos vindt u de (recreatieve) woning waar u naar zoekt.

Direct advies?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl
Zoeken
Toon meer
Toon meer
sluiten
Filters
Actueel aanbod
21 resultaten
reset filters
ABI
Object 767689
1100 x 370
6 Slaapplaatsen
Verkocht
Likon Albatros
Object 767723
900 x 320
4 Slaapplaatsen
Verkocht
Willerby Monaco
Object 767661
1000 x 370
6 Slaapplaatsen
Santana
Object 766223
900 x 300
4 Slaapplaatsen
Santana
Object 766216
900 x 300
4 Slaapplaatsen
AMS
Object 766227
800 x 320
4 Slaapplaatsen
Verkocht
Sunseeker Rhodos
Object 766225
700 x 300
2 Slaapplaatsen
Atlas Concerto
Object 766214
800 x 370
4 Slaapplaatsen
900 x 310
4 Slaapplaatsen
Ascot
Object 764735
650 x 300
2 Slaapplaatsen
Verkocht
Interniber
Object 764733
820 x 300
4 Slaapplaatsen
Verkocht
Muller
Object 764739
850 x 350
4 Slaapplaatsen
Toont 12 van 21 resultaten
meer bekijken(9)
Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl
Twijfelt u over de aankoop van een stacaravan of chalet? Stekelbos kan u begeleiden in uw keuze.

Bent u opzoek naar een tweedehands stacaravan? Dan bent u bij Stekelbos aan het juiste adres, wij hebben een enorm aanbod tweedehands stacaravans voor u. U kunt ook uw huidige stacaravan bij ons inruilen of laten inkopen, mogelijk interessant en dan kunt u weer kijken voor uw volgende stacaravan.

Bij Caravancentrum Stekelbos hebben wij een ruim assortiment tweedehands stacaravans, daarnaast hebben we een grootte showroom waar u altijd een kijkje kunt nemen voor zowel tweedehands als nieuwe stacaravans. We hebben tweedehands stacaravans van onder andere de volgende merken; Europa Caravans, AMS, Atlas Stacaravans, Muller, Willerby en nog vele andere stacaravan merken.

Voor tweedehands stacaravans is Caravancentrum Stekelbos in Oterleek (nabij Alkmaar en Heerhugowaard) in Noord-Holland als jaren uw vertrouwde partij. Tweedehands stacaravans hebben wij in alle soorten en maten, natuurlijk alleen stacaravans waar u gegarandeerd nog jaren van kunt genieten en alles mee uit uw vakantie haalt.

Veelgestelde vragen
Waar moet ik op letten bij de aankoop van een chalet?
Het is belangrijk om te weten wat u mooi vindt en welke eisen er gesteld worden door de camping. Voorbeelden van eisen zijn een maximum leeftijd of bijvoorbeeld alleen kunststof chalets. Daarnaast adviseren wij u om eerst verschillende modellen te bekijken. Dan kunt u breed beginnen en tot een goed besluit komen. Op ons showterrein in Oterleek kunt u diverse modellen bekijken.
Kan ik mijn chalet laten ingraven?
Dit kan zeker. Wel adviseren wij om dit in overleg met de camping te doen. Zorg ook voor voldoende ventilatieruimte (1-2 centimeter) zodat de spouw vrij is.
Wie verzorgt de aansluiting van het chalet?
Stekelbos kan dit voor u verzorgen, of een installatiebureau in de buurt. Ook de camping kan u hier in veel gevallen bij helpen. Informeer bij de camping naar de normale gang van zaken.
Wie verzorgt de onderaftimmering van het chalet?
Verschillende partijen kunnen u hierbij helpen, waaronder Stekelbos. Wij kunnen dit voor u verzorgen in hout of kunststof. Zorg wel voor een serviceluik. Zo blijft de onderzijde van het chalet te alle tijde bereikbaar.
Ik wil in de winter gebruikmaken van mijn chalet. Is dat mogelijk?
Dit is zeker mogelijk. U kunt dan het beste thermolint laten monteren. Het lint verwamt (op basis van elektra) automatisch de leidingen als het buiten onder de 5 graden is. In combinatie met een centrale verwarming hoeft u niets meer af te tappen.
Waar moet ik op letten bij de aankoop van een stacaravan?
Uw persoonlijke smaak is het belangrijkste uitgangspunt, samen met de eisen die door de camping gesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een maximum leeftijd van uw stacaravan. Ook adviseren wij om een kijkje te nemen in de diverse modellen. Op ons showterrein in Oterleek (20.000 m2) kunnen wij u alles laten zien.
Wat is het verschil tussen een stacaravan en een chalet?
Een stacaravan heeft een vaste indeling met raambekleding, vloerbedekking en meubilair. Ook zijn er geen openslaande deuren aanwezig, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Bij een chalet is er geen meubilair aanwezig - en zijn er over het algemeen wel openslaande deuren aanwezig. Daardoor biedt een chalet meer keuzevrijheid ten opzichte van een stacaravan.
Ik wil ook in de winter in de woning verblijven. Hoe zit dit qua isolatie?
U kunt tijdens de winter zowel in een stacaravan als chalet verblijven. Toch zijn chalets over het algemeen beter geïsoleerd dan stacaravans. Dit beperkt de stookkosten en vergroot het comfort van uw verblijf. Ook adviseren wij om in dat geval te kiezen voor centrale verwarming.
Ik wil op korte termijn een stacaravan in gebruik nemen. Is dat mogelijk?
Stekelbos heeft een grote voorraad. Daardoor kunnen wij vaak binnen één dag leveren (als deze mogelijkheid er is).
Ik wil mijn stacaravan laten afleveren op mijn verblijfplaats. Is dit mogelijk?
Ja, dat is mogelijk. Stekelbos kan uw tweede woning vervoeren en waterpas plaatsen op een camping of uw privéterrein. Tijdens het vervoer is uw eigendom volledig verzekerd.
Moet ik rekening houden met de ondergrond waarop mijn stacaravan geplaatst wordt?
De ondergrond van de stacaravan hoeft niet waterpas te zijn. Tijdens de aflevering op de camping (of uw eigen terrein) zorgt één van onze monteurs ervoor dat de stacaravan waterpas wordt gesteld.
Ik wil openslaande deuren in mijn vakantiewoning. Wat raden jullie aan?
Stacaravans hebben een vaste indeling, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Echter hebben stacaravans hierdoor vaak één toegangsdeur en geen openslaande deuren. De meeste chalets hebben wel openslaande deuren, omdat u de ruimte zelf kunt inrichten. Eventueel kunt u bij Stekelbos zelfs een chalet op maat laten bouwen.
Ik wil mijn stacaravan/chalet laten afleveren op mijn verblijfplaats. Is dit mogelijk?
Ja, dat is mogelijk. Stekelbos kan uw tweede woning vervoeren en waterpas plaatsen op een camping of uw privéterrein. Tijdens het vervoer is uw eigendom volledig verzekerd.
Ik heb nog geen vrije kavel gevonden. Kunnen jullie mij adviseren?
Ja, dat kan. Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland, en kan u daardoor voorzien van een prachtige staanplaats. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet waterpas plaatsen zodat deze sleutelklaar afgeleverd wordt.
Ik heb nog geen vrije kavel gevonden. Kunnen jullie mij adviseren?
Ja, dat kan. Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland, en kan u daardoor voorzien van een prachtige staanplaats. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet waterpas plaatsen zodat deze sleutelklaar afgeleverd wordt.
Wat zijn de financieringsmogelijkheden voor een aankoop bij Stekelbos?
Wilt u uw stacaravan of chalet in termijnen betalen? Stekelbos denkt graag met u mee. Neem contact met ons op om de financieringsmogelijkheden te bespreken.
Hoe kan ik mijn stacaravan zo lang mogelijk in goede conditie houden?
Het is belangrijk om de dakgoten goed schoon te houden. Daarnaast raden wij aan om de kitranden in de gaten te houden. Vervang de kitranden bij uitdroging - dit verkleint de kans op lekkage aanzienlijk. Wilt u de scharnieren soepel houden? Vet deze dan in met WD40.
Velden met een * zijn verplicht