Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Meer over ons
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Merken

Benieuwd naar onze merken? Bekijk het overzicht.

Onze merken
Kavels

Op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Bekijk het aanbod.

Bekijk staanplaatsen
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
Direct advies?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl

Privacybeleid

Stekelbos Caravancentrum gevestigd aan Dorpstraat 13 1842 GS in Oterleek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Bij vragen staan wij u graag te woord via info@stekelbos.nl of 072 - 571 04 84.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stekelbos verwerkt onderstaande persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Het kan ook dat u (sommige van) deze gegevens aan ons versterkt als u het contactformulier invult of een van de andere formulieren op onze website.

  • Bedrijfsnaam
  • Aanhef          
  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Mobiele telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres         

 

Doel en grondslag van de verwerking

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen of toezenden van documenten. Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van nieuwsbrieven
  • Bellen of e-mailen met betrekking tot onze dienstverlening
  • Doen van een aanbod ten behoeve van de inkoop
  • Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Adverteren via het netwerk van Google Ads, zie hiervoor ook onze cookiebeleid.


Stekelbos verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren

Stekelbos bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Alle persoonsgegevens (zie punt 1) worden bewaart zo lang u klant bij ons bent en/of gebruik maakt van onze diensten. Wij hebben de persoonsgegevens namelijk nodig om in de tussentijd contact met u op te nemen ten behoeve van onze dienstverlening en om de administratie bij te houden.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen techniek serieus. Daar hoort ook moderne beveiliging van persoongegevens bij. Persoongegevens worden in een afgesloten, beveiligde, omgeving beheerd. Wij nemen dan ook passende maatregelen om misbruik en onbevoegde toegang tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@stekelbos.nl.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Stekelbos verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Wel wordt uw website bezoek gemeten en deze informatie gebruiken wij voor gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties op onder andere het Google Ads netwerk. Zie voor meer informatie ook ons Cookiebeleid.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Het is ook mogelijk om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stekelbos. Daarnaast heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@stekelbos.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Cookies

Stekelbos gebruikt verschillende soorten cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Lees meer over welke cookies wij gebruiken en waarom op www.stekelbos.nl/cookies.

 

Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl