Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar blog overzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Chalet of stacaravan: nieuw of juist tweedehands?

05-04-2021

Heeft u de beschikking over een vaste locatie of over een seizoensplaats op het strand of op een camping en twijfelt u tussen de aanschaf van een gebruikt of nieuw chalet? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Stekelbos heeft een omvangrijk aanbod met nieuwe, maar ook met gebruikte chalets en stacaravans. The sky is the limit! Zoals bij elke afweging tussen gebruikt en nieuw spelen een aantal zaken mee. Ontwerpvrijheid is zo’n zaak. Net als de prijs.

 

Keuzevrijheid bij een nieuw chalet

Tot rust komen in een nieuw door uzelf samengesteld chalet of stacaravan. Dat is de luxe die chaletbouw heet. Onder de naam AMS Chaletbouw realiseert Stekelbos al meer dan twintig jaar chalets uit eigen fabriek. Met ons team van vakmensen brengen we uw wensen tot leven. Kleuren, indeling, materialen, de keuze is aan u. Natuurlijk staan we aan uw zijde bij het maken van bepaalde keuzes. We kijken onder meer mee vanuit technisch en constructief oogpunt en komen desgewenst ook met creatieve suggesties. Het spreekt voor zich dat we u daarnaast ondersteunen in uw keuze voor duurzaamheidsmaatregelen, rekening houden met het milieu is ook in uw vrije tijd belangrijk.

Wilt u een plat dak? Een extra verdieping? Gaat u voor een rechthoekig chalet of heeft u liever een L-vorm? En wat verwacht u van het luxeniveau? Wij maken prachtige nieuwe chalets met openslaande deuren, inloopdouches en sauna’s. Ziet u zichzelf al zitten?

 

Aantrekkelijk geprijsd gebruikt chalet

Ook veel gebruikte chalet of stacaravans kennen een hoog luxeniveau. Het grote voordeel ten opzichte van nieuwe chalets of stacaravans is natuurlijk de prijs. Een gebruikt chalet is doorgaans heel goed betaalbaar.

Stekelbos is al meer dan zestig jaar thuis is tweedehands chalets en stacaravans. Ons aanbod bestaat uit kwalitatief goede mobiele woningen die garant staan voor onvergetelijke vakanties. Ons team van gespecialiseerde monteurs en adviseurs staat dagelijks voor u klaar, ook ná uw aankoop.


Levensduur chalet

Een chalet gaat tientallen jaren of langer mee. Tenminste, wanneer deze gedegen wordt onderhouden. Wij adviseren u elk jaar een inspectie te laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan controle van de staat van het dak. Natuurlijk kunt u zelf ook bijdragen aan het verlengen van de levensduur van uw chalet. Controleer elke paar maanden de dakgoten op zwerfvuil, houd de gevels schoon, controleer regelmatig de afdichtingen van uw ramen en zorg voor goede ventilatie.

 

Waardebepaling van een stacaravan of chalet

Zoals gezegd gaat Stekelbos al zo’n zestig jaar mee. Met onze jarenlange ervaring in deze markt schatten wij gebruikte chalets en stacaravans op de juiste waarde. Hierbij houden we rekening met:

  • de algemene staat van het object
  • het dak en de wanden
  • de mate van isolatie
  • de gebruiksintensiteit (slijtage)
  • de omvang van het object

Gaat u voor een gebruikt chalet of kiest u voor nieuw chalet? Wij staan voor u klaar.

 

Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl