Dorpsstraat 13
rOterleek
Noord-Holland
1842 GS
NL
30 beoordelingen
  • Tijdelijke woonruimte
    prijs op aanvraag

Tijdelijke woonruimte: stacaravan & chalets

Zoekt u een tijdelijke woning omdat u gaat verbouwen of verhuizen? Een stacaravan of chalet kan een goedkope en praktische oplossing zijn. Stel u heeft een woning gekocht maar deze moet eerst opgeleverd worden of er moet nog grondig verbouwd worden. Misschien heeft er wel een calamiteit voorgedaan als brand en uw huis is tijdelijk onbewoonbaar. Of u moet voor werk of studie voor een korte periode in een bepaalde plaats wonen. Stekelbos kan u voorzien van een tijdelijke woonruimte middels een stacaravan of chalet.

Voordelen tijdelijke stacaravans of chalets

  • Praktische oplossing voor tijdelijk bewoning
  • Eigen terrein of vakantiepark / vakantiewoning
  • Snelle oplossing

Dit kan vaak voordeliger zijn dat het tijdelijk huren van een woning!

Tijdelijk wonen op een vakantiepark

Een bijkomend voordeel van een stacaravan of chalet is de flexibiliteit. De vrijheid van een caravan maar de luxe van een echte woning. Uw tijdelijke woning kunt u plaatsen op een vakantiepark in de buurt of natuurlijk op uw eigen terrein.

Ruime keuze nieuw of occasion

U kunt kiezen voor een nieuwe chalet of stacaravan of een (gebruikte) occasions. Wij bieden u misschien wel het grootste aanbod in Nederland en voeren alleen merken met een uitstekende reputatie zoals AMS Chalets, Europa, Stebo Chalets, Arcabo Chalets en nog veel meer. Klik vooral door op onze website om ons ruime aanbod te bekijken. Ons volledige aanbod is voorzien van duidelijke foto's zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden en staat waarin elk model zich bevindt. 

Tijdelijke bewoning? Kies voor Stekelbos.

Wij hebben een ruim aanbod stacaravans & chalets beschikbaar in verschillende prijsklasses en in alle soorten en maten. Caravancentrum Stekelbos in Oterleek (nabij Alkmaar en Heerhugowaard) in Noord-Holland is al jaren een vertrouwde partij en staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid. Wilt u meer informatie en advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs en bekijk onze showroom.

Bel ons dan op (072) 571 0484 of stel uw vraag via info@stekelbos.nl.

EuropaEuropa
AMS ChaletsAMS Chalets
Stebo ChaletsStebo Chalets
DuntepDuntep
HollandiaHollandia
ArcaboArcabo
HBT ChaletbouwHBT Chaletbouw
ToplineTopline
UltimateUltimate
WillerbyWillerby
SunseekerSunseeker
BK Bluebird BK Bluebird
AtlasAtlas
XHC ChaletsXHC Chalets