Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos

Tijdelijke woonruimte

Ontdek het gemak van tijdelijk wonen.

Direct advies?
072 - 571 0484

Goedkope tijdelijke woonruimte nodig? Een stacaravan of chalet is de oplossing!

Je gaat je huis binnenkort grondig verbouwen. Of de aannemer staat op het punt om te starten met de bouw van je nieuwe huis. In beide gevallen is de kans groot dat je tijdens deze verbouwingen een tijdelijke woonruimte nodig hebt. Maar hoe kom je tegenwoordig nog aan een betaalbare tijdelijke woning?

Tijdelijk wonen tijdens bouw

Als je met het oog op de verbouwing een tijdelijke woonruimte zoekt, denk dan eens aan het kopen in plaats van een tijdelijke woonruimte huren. En nee, daar bedoelen we natuurlijk niet een heel huis of appartement mee, want dat is een beetje veel van het goede. We hebben het hier over de aanschaf van een stacaravan of chalet als tijdelijke woonruimte.

3 voordelen van tijdelijk wonen op bouwgrond

1. Goedkope tijdelijke woonruimte:

Een stacaravan of chalet hoeft geen kapitaal te kosten. Bij Stekelbos heb je al een chalet of stacaravan vanaf € 3.950,-. Een tijdelijke woonruimte kopen is dus zeker de overweging waard. Je kunt je stacaravan of chalet ook nog eens op eigen grond laten plaatsen. Logischerwijs is dit in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan huren.

En als de verbouwing klaar is? Dan kun je nog meer kosten drukken door je stacaravan of chalet te verkopen. Of je laat je voormalige tijdelijke woonruimte verplaatsen naar een vakantiepark, zodat het vakantiegevoel altijd binnen handbereik is.

2. Tijdelijk wonen op bouwkavel:

Doordat je heel dichtbij (lees: naast) je verbouwing of nieuwbouw gaat wonen, heb je altijd zicht op de voortgang van de bouwwerkzaamheden. Geen gedoe met reistijd, want je woont letterlijk op steenworp afstand van de bouwplaats.

Nog een bijkomend voordeel van tijdelijk wonen in een stacaravan op eigen grond: je kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving wonen, dichtbij hun school en sportclub. De dagelijkse routine hoeft dus niet rigoureus gewijzigd te worden.

3. Geen zorgen over transport en plaatsing:

Stekelbos heeft niet alleen een ruim aanbod aan stacaravans en chalets. Wij regelen ook het transport én zorgen ervoor dat je tijdelijke woonruimte netjes in de tuin geplaatst wordt. Hierdoor kun jij je concentreren op het allerbelangrijkste: de verbouwing of bouw van je huis.

Gemak met Stekelbos, ook voor tijdelijke woonruimte

Een tijdelijke woonruimte op eigen terrein is niet alleen een praktische oplossing, maar scheelt je onderaan de streep dus ook veel geld. Daarnaast is het een flexibele manier van wonen: je hebt de vrijheid van een stacaravan of chalet, maar de luxe van een “echte” woning.

Met Stekelbos wordt het vinden van een tijdelijke woonruimte een zorgeloze ervaring. Ontdek ons aanbod nieuwe stacaravans en chalets. Of neem een kijkje bij onze occasions. Jouw tijdelijke thuis wacht op je! 

Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl