Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar kaveloverzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Camping De Rimboe (Lunteren)

Boslaan 129
6741 KG Lunteren
Gelderland
Camping De Rimboe (Lunteren)


Camping "De Rimboe" te Lunteren, is gelegen midden in de bossen, 2.5 km buiten de bebouwde kom van Lunteren en op 1 km van het geografische middelpunt van Nederland. De gezellige camping beschikt over ruime plaatsen voor diverse stacaravans en chalets. Deze zeer mooi gelegen camping beschikt over een aantal vrije kavels die zeer mooi gelegen zijn in bosrijke omgeving van Lunteren.
Prijs voor de getoonde chalet € 32.500,= incl. transport, plaatsen en aansluiten. Kortom sleutel klaar (getoonde chalet is niet op locatie).

Ook stacaravans te plaatsen v.a € 13.000,= chalets vanaf €26.000,=

Midden in het hart van Nederland, op de Veluwe, ligt camping 'de Rimboe'.De Rimboe is een rustig gelegen boscamping, met ruime plaatsen zowel op het gras als in het bos. 1 huisdier is van harte welkom. De moderne sanitaire voorzieningen maken uw verwachtingen alleen maar beter. Ook is er bij de recreatieruimte altijd wel wat te doen. Een openluchtzwembad vind u op 800 meter bij ons vandaan. De Rimboe is ideaal voor wandel en fietsliefhebbers door de vele routes die er zijn en door de prachtige natuur. Achter de camping ligt tevens een zandgroeve die terug gegeven is aan de natuur. U zult versteld staan van al de bloemen,dieren en andere bijzonderheden die daar te vinden zijn.

Meer lezen over Camping De Rimboe (Lunteren)
Andere locaties
Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl