Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar kaveloverzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Camping de Wilgenplas (Maarsen)

Maarsseveensevaart 7B
3601 CC Maarsen
Utrecht
Camping de Wilgenplas (Maarsen)

Recreatie

Voor alle informatie over ons park belt u: 0346-561433.

Ons park is een recreatieparadijs. Mede door een actieve recreatievereniging worden er veel evenementen georganiseerd zoals zwem- en viswedstrijden, sportdagen, barbecue’s, dans-, kaart-, film en bingo-avonden. Voor de kinderen zijn er speciale programma’s. Zwemmen kunt u niet alleen voor uw deur, maar ook in het strandbad met zonneweide en speeltoestellen voor de kinderen. Hier kunt u alleen gebruik van maken als u bij ons een staanplaats heeft.

Watersport
Het mooie plassengebied van ons recreatieoord is in de vorige eeuw ontstaan door afgraving voor turfwinning. Mede onder invloed van wind en water zijn de plassen ontstaan.
Karakteristiek voor het gebied zijn de fraai begroeide eilandjes onverwachte doorkijkjes en doorvaart-mogelijkheden zorgen. Wie de plassen opgaat komt letterlijk in rustig vaarwater, zonder motorboten. Zij bieden vele mogelijkheden voor watersporters met  roeiboten, kano’s en surfplanken.

Waterkwaliteit en zwemmen
De waterkwaliteit in onze plassen is uitstekend en voldoet aan de normen. Zwemmen kunt u niet alleen voor uw deur, maar ook in het strandbad met zonneweide en speeltoestellen voor de kinderen.

Ontspanning
Mede door een actieve recreatievereniging worden er veel evenementen georganiseerd voor een ieder die er aan wil deelnemen. Om maar enkele voorbeelden te noemen: zwemwedstrijden, viswedstrijden en sportdagen, barbecue’s, dans- en kaartavonden, film bingo-avonden. ook voor kinderen zijn er programma’s. In ieder geval voor elk wat wils.

Vissen
De plassen zijn een paradijs voor de liefhebbers van de hengelsport. Niet alleen vanaf de wal is het goed vissen, maar vooral ook vanuit een bootje. U kunt rustig veel vangen, er wordt jaarlijks vis uitgezet.

Meer lezen over Camping de Wilgenplas (Maarsen)
Andere locaties
Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl