Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar kaveloverzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Camping en chaletpark de Uitwijk (De Heen)

Dorpsweg 136
4655AH De Heen
Noord-Brabant
Camping en chaletpark de Uitwijk (De Heen)

Rust en ruimte zijn zeker te vinden op Chaletparc De Uitwijk. Op ruime percelen, gesitueerd rondom aantrekkelijke waterpartijen vindt u de ideale plek voor uw eigen chalet. Het parc ademt rust en luxe comfort in een perfect onderhouden omgeving van strak geschoren gazons en tienduizend stuks bomen en planten. Ruimte betekent op Chaletparc De Uitwijk dat de percelen tot wel 350 m² groot zijn. Bovendien kunnen op een aantal percelen chalets met een verdieping worden geplaatst, waardoor u nog meer ruimte tot uw beschikking hebt.

Comfort betekent, dat alle nodige voorzieningen op elk perceel aanwezig zijn, zoals elektriciteit tot 25 A, water, propaangas en een tv-aansluiting. Bovendien kunt u als gast van het parc gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Ook over het onderhoud van het chalet hoeft u zich niet te bekommeren, want de chalets zijn onderhoudsvrij. En met het oog op het milieu hebben we het rioleringssysteem uitgevoerd met gescheiden hemelwaterafvoer.

Rondom één vijver hebben we een “Stiltegebied” gecreëerd, waar de natuur zijn gang kan gaan. Als u op de grens van Brabant en Zeeland een paradijselijke plek zoekt voor een luxe chalet, is Chaletparc De Uitwijk de ideale locatie.

Meer lezen over Camping en chaletpark de Uitwijk (De Heen)
Andere locaties
Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl