Dorpsstraat 13
rOterleek
Noord-Holland
1842 GS
NL
30 beoordelingen
  • stacaravans
    prijs op aanvraag

Stacaravans voor de ultieme vakantie!

Je houdt van het vakantiegevoel in de natuur, maar je hebt geen zin meer om in een tent te kamperen. Dan is een stacaravan precies iets voor jou! Al het comfort en gemak van een huisje en toch op een camping naar je zin. En natuurlijk kies je dan voor een van de stacaravans van Stekelbos, want dan ben je er zeker van dat je kwaliteit en service krijgt geleverd.

Kwaliteitsmerken stacaravan

De stacaravans van Stekelbos komen van de grote fabrikanten die van je tweede huis een paleisje maken. Bekende merken als Europa caravans en Ams chalets - en nog vele andere - staan garant voor jarenlang plezier van je aankoop. Met een handige indeling wordt de ruimte binnen optimaal benut. Zo kun je er gemakkelijk met zijn viertjes of zijn zessen in, zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. Het exterieur en het interieur voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, voor minder doet Stekelbos het niet. Kopen bij Stekelbos betekent een begeleiding van A tot Z bij je overwegingen en beslissingen. Voor iedereen geldt immers een ander uitgangspunt of een ander doel. En voor je tot de aankoop overgaat, kun je de stacaravan van je keuze ook nog eens uitproberen op een van de campings waar dergelijke types te huur staan. Stekelbos kan je aan de adressen helpen en hierin bemiddelen.

Interieur van de stacaravans

De stacaravans van nu hebben een ruim interieur met volop bergruimte. Twee slaapkamers, een douche, een apart toilet en een ruime woonkeuken zijn standaard. Zo is de caravan ook tijdens minder mooi weer een heerlijk onderkomen. Natuurlijk zit er een kachel in, voor de kille momenten. Het ontbreekt niemand aan comfort!

Exterieur

De stacaravans hebben in vele gevallen dubbele beglazing, vloerisolatie, geïsoleerde buizen en moderne afvoerpijpen en dakgoten. Ze zien er van buiten fantastisch uit en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat ze er fantastisch uit blijven zien. Buiten zitten blijft dan een feest, je hoeft niet constant met de poetsdoek in de weer...

Stacaravans financiering

Een stacaravan kopen is iets dat je niet elke dag doet. Het is een hele uitgave en dat weet Stekelbos maar al te goed. Daarom is het mogelijk om de aankoop te financieren: je stelt de betaling uit, maar geniet al wel van je nieuwe kampeerhuisje. In 12 maanden betaal je dan het gehele of gedeeltelijke bedrag dat je financiert, zonder daarover rente te betalen. Dat is nog eens een aantrekkelijke manier om een stacaravan te kopen!

 

Bekijk hier het aanbod stacaravans

EuropaEuropa
AMS ChaletsAMS Chalets
Stebo ChaletsStebo Chalets
DuntepDuntep
HollandiaHollandia
ArcaboArcabo
HBT ChaletbouwHBT Chaletbouw
ToplineTopline
UltimateUltimate
WillerbyWillerby
SunseekerSunseeker
BK Bluebird BK Bluebird
AtlasAtlas
XHC ChaletsXHC Chalets