Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Over ons familiebedrijf
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Inkoop

Wij kopen de stacaravan(s) en chalet(s) graag van u in.

Inkoop
Service

Vul het serviceformulier hier in en wij nemen contact met u op.

Service nodig?
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DEStekelbos
naar kaveloverzicht
Direct advies?
072 - 571 0484

Camping Heino (Heino)

Schoolbosweg 10
8141 PX Heino
Overijssel
Camping Heino (Heino)

Camping Heino, bekroond met 4,5 sterren.

Wilt u kamperen en op zoek naar een familie camping, dan bent u bij Camping Heino aan het juiste adres.

Camping Heino ligt in Salland, provincie Overijssel. Hier zijn vele campings te vinden. Als u op de camping komt kunt u bij de receptie inchecken. Hier maakt u gelijk kennis met de eigenaar. Hij wijst u de plaats. U krijgt informatie over de faciliteiten, met alle schoolvakanties een animatieprogramma.

U heeft op camping Heino plaatsen van zo’n 120 vierkante meter. Dus ruimte genoeg voor u caravan. De kinderen springen bij aankomt gelijk uit de auto. Na de saaie rit zijn ze wel toe aan spelen en dollen. Kinderen hoeven niet te zoeken naar de speeltuin, Die zien ze meteen. Een groot springkussen en een overdekt zwembad valt meteen op.

Voor aan de camping is een klimtoren met een kleine waterplas. Heerlijk kastelen bouwen en spelen in het water. Hier is het sport veld, waar we voetballen, volleyballen, en andere leuke sporten doen.

S Avonds komt Herby het treintje van de camping langs de velden. Hij haalt daar de kinderen op die mee willen naar het theater. Het animatie team speelt iedere avond theater. Daarna een lekker ijsje bij de snackbar. Gezellig hoor.

Geen zin om te koken, geen punt. Bij de Remise kunt u eten. In de keuken maakt de eigenaressede kok van de camping het eten voor u. U kunt á la carte eten, een dagmenu of drie gangen menu. Voor de kinderen is er patat, snacks, poffertjes, pizza’s, snitzel.

Ouders kunnen zich ontspannen, en mee doen met activiteiten. U gaat met een voldaan gevoel naar huis, er wordt nog veel over nagepraat.

 
Meer lezen over Camping Heino (Heino)
Andere locaties
Fietje Stekelbos
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl